Senaste inläggen

Av Agneta Lindström - 21 juni 2016 20:53

21 juni och valparna är precis en månad - man kan börja räkna i månader nu.

Vädret håller sig på solsidan och det blir mycket spring i trädgården men såklart ännu mera sova.

 

     

 

Såklart man kan vila inne också. I lite olika stilar.

   

 

 

ANNONS
Av Agneta Lindström - 18 juni 2016 17:36

En dag i köket och valparna fick smak för större utrymme. Natten efter i lilla lådan blev stökig så då bestämde vi oss för att flytta ut dom för gott i köket - och där stortrivs de.

 

Fredagen den 17 juni fick en blöt inledning men sen kom solen och det torkade upp så pass att vi vågade ta ut valparna. Totalt orädda för den nya miljön. Massor att utforska och leka med. Och sen - på valpars vanliga vis - störtsomnar dom.

 

Mot kvällen fick de komma in igen och då var de totalt utmattade och vi fick en extremt lugn natt.

 

             

ANNONS
Av Agneta Lindström - 16 juni 2016 16:27

 

7 juni. Valparna trycker gärna upp sig i hörnen av lådan. Som om det känns tryggare där än ute på det stora öppna fältet. Den här krabaten somnade mitt i arbetet att komma så långt in som möjligt.

 

       

11 juni. Pigga sötnosar men fortfarande väldigt vingliga.

 

 

 

 

 

15 juni. I natt klättrade första valpen ut lådan. Det blev faktiskt den lila tjejen, som har utmärkt sig också genom att i vikt gå förbi den gröna killen. Så i dag flyttade valparna ut i köket, dagtid till att börja med. Där i en inhägnad står en öppen flygbur, som de har som koja, och den blev genast favoritplatsen. 

 

 

 Fortfarande 15 juni. Dags för den allra första maten, en liten liten bit köttfärs. Aningen tveksamt först men sen glufsade dom i sig som om dom aldrig gjort något annat. 

 

 

Och plötsligt så ligger inte Karma och valparna när dom diar, utan alla står.

 

 

 

 

Av Agneta Lindström - 5 juni 2016 19:46

Vi tror vi vet vem som blir först med att klättra ur valplådan. Turkosa hanen (Prince of Persia?) gör ideliga försök och skriker högt när han inte lyckas.

 


 

 

 

Av Agneta Lindström - 5 juni 2016 19:34

Det är lite olika hur snart ögonen öppnas. Mellan två och tre veckor brukar det hända. Den här gången gick det snabbt. Här ser ni grabbarna.

 

     

Av Agneta Lindström - 3 juni 2016 17:48

Strax efter åtta på kvällen den 20 maj började Karma föda sin andra kull. Hon tog god tid på sig och inte förrän efter klockan fyra morgonen därpå var allt klart. Då kunde vi glädja oss åt fem fina och stora valpar, två hanar och tre tikar. Födelsevikten var mellan 260 och 330 gram.

 

Här nedan ser du de första bilderna, inklusive en väldigt tjock Karma dagen innan.

 

                 

Fortsättning följer...

Av Agneta Lindström - 18 augusti 2015 13:03

Han älskade sitt hem och sina små och stora kamrater men nu tyckte han det var läge för flytt. Hittar man så trevliga människor som Klara och Sebbe är det bara att slå till. Två aktiva ungdomar i Norrköping som är beredda att satsa med sin första hund. Stort lycka till alla tre!

 

 

Sebbe, Klara och Junior.

Av Agneta Lindström - 4 augusti 2015 17:09

Vår egen jediriddare Obi-Wan Kenobi (orange hane), har nu packat sitt lasersvärd och flyttat till Skåne efter sex veckor på Bondegatan i Stockholm och drygt tre veckor i Enhörna.

Vi är övertygade om att han kommer att vara lika glad och framåt hos sin nya familj som han var hos oss och tidigare hos Johanna och Christopher.

 

 

Yvonne, Claes och Obi-Wan, numera Zimba.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se